Обезбедување Квалитет

Во производствениот капацитет на Албуна Метал Констракшн се произведуваат огради со вертикални профили и производи од метал за европскиот пазар, а особено за Швајцарија. Поради тоа многу внимаваме на квалитетот. Тоа започнува со изборот на добавувачи и завршува со крајната инспекција од страна на високо квалификувани контролори на квалитет. Секој чекор во работењето се контролира тековно и на клиентите им се нудат само беспрекорни производи. За тоа да се обезбеди, производството е сертифицирано согласно ISO 9001, EN 1090-1 и EN 1090-2.

Историја

Фирмата Албуна Метал Констракшн ДООЕЛ, е формирана во март 2015 г. во Скопје Р.Македонија. Во производството на нашата фирма се изработуваат метални огради (гелендери) и други видови на метални конструкции кои се наменети за европскиот пазар, а особено се извезуваат во Швајцарија. Поради тоа внимаваме особено на квалитетот, кој отпочнува при изборот на доставувачите на материјали и завршува со крајната контрола на образованите Контролори за Квалитет. Секој работен чекор е постојано контролиран и исклучуво квалитетните производи се доставуваат на купувачот. За да се обезбеди бараниот квалитет нашата фирма е сертифицирана според ISO 9001, EN1090-1 i EN1090-2 Стандардите.

Секојдневното работење се одвива под раководството на двајца машински инженери за метални конструкции. Професионални во своето работење можат да ви понудат различни технички решенија и предлози за вашите барања. Со Вашите дадени мерки проектантите ги изработуваат техничките цртежи кои што по одобрувањето нашите високо мотивирани работници во производството се посветени целосно да ги постигнат сите нарачки во бараните рокови.

Со високото ниво на задоволство на вработените и инфраструктура што нуди се, Албуна Метал Констракшн е идеалниот партнер за Вас.