Метал по мерка

Благодарение на нашиот одличен тим на проектанти и металски работници можеме да одговориме на сите посебни барања на полето на метални конструкции. Колку покомплексно и поперсонализирано, толку подобро. Ние продолжуваме онаму, каде што нашите конкуренти завршуваат со нивните стандардни производи. Контактирајте нѐ за да ви доставиме необврзувачка понуда. Бидејќи имаме редовни пратки, прифаќаме и реализираме и помали нарачки.

Подолу ќе најдете неколку примери од веќе реализирани проекти:

  • Специјална изработка
  • Конструкции за балкон
  • Столпчиња
  • Носачи