Огласи за работа

МАШИНСКИ ИНЖEНЕР-Проектант

Албуна Метал Констракшн ДООЕЛ, е фирма која работи од 2015г за производство на метални конструкции исклучиво за извоз. Со постепеното развивање на фирмата во нашето проектантското биро потребен е уште еден МАШИНСКИ ИНЖEНЕР-Проектант со работно искуство.

Од предност ке се смета познавањето и работење со алуминиум, особено во областа на изработка на врати и прозори од алуминиум.

Потребно е  одлично познавање на софтверските програми Auto Cad 2d i 3d или др. програми наменети за изработка на челични кострукции. Самостојно спремање на планови, цртежи и останати технички и графичка документација за потребите на  произвоството. Давање на насоки во производтвениот процес и Одговорност за точноста на документацијата и завршување на проектите во дадените рокови.  Надзор на содржајот на новите проекти и следењето на стандардите EN 1090.

Ние ви нудиме редовно и добро платено работно место со договор за постојано вработување.

Ве молиме испратете го Вашето CV  на info@albuna-metal.com