Барање за доставување понуда - Ограда со вертикални профили без ракофат

Пополнете го следниот образец за доставување понуда. Врз основа на вашите податоци, ќе подготвиме специјализирана понуда за вас.

СТОЛПЧИЊА

Нудиме три варијанти на столпчиња. Може да се обезбедат и други видови, а за таа цел наведете ги Вашите барања во полето „Забелешки“

Рамен челик 40x10/40x8Рамен челик 50x10/50x8Квадратна цевка 40x40x2Квадратна цевка 50x50x2Челична цевка 40x20x2Челична цевка 60x20x2

ХОРИЗОНТАЛЕН ПРОФИЛ

За горниот и долниот хоризонтален профил ги нудиме следните стандардни профили. И овде по барање може да се искористат други профили.

Рамен челик 40/50x10Рамен челик 40/50x8Рамен челик 100/200x8Рамен челик 100/200x6Правоаголна цевка 40x20x2Квадратна цевка 40x40x2

ВЕРТИКАЛНИ ПРОФИЛИ/ШИНИ

Кај вертикалните профили нудиме четири различни стандардни профили. По барање може да се обезбедат и други вертикални профили или цевки.

Рамен челик 40/50x10Рамен челик 40/50x8Рамен челик 40/50x6Рамен челик 30x6Кружен профил d=12Четирирабни профили a=12

АГОЛНА ИЗВЕДБА

Може да одберете помеѓу аголна изведба без и со прекин на аголот.

Агол без прекинАгол со прекин

НАЧИН НА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

Монтажа одозгораЧелна монтажаЧелна монтажа со растојание од 50 mm

ПОВРШИНА

Нудиме различни видови на површинска обработка. За надворешна монтажа безусловно препорачуваме топло поцинкување, за оградата да не кородира во случај на механичко оштетување.

Суров (необработен) челикТоплопоцинкуван челикПрашкасто обоен челик*Топлопоцинкуван и прашкасто обоен челик*

* При изборот да се наведе бојата/кодот на бојата

ДИМЕНЗИИ

Наведете ги бараните димензии. Ако оградата не може да се монтира хоризонтално поради постоење на нагиб, ќе ја прилагодиме оградата на аголот на нагибот. Профили треба секогаш да се заваруваат вертикално, така што оградата ќе изгледа конзистентно. Едноставно наведете го аголот на нагибот.Конзоли за саксии со цвеќе за закачување

За прицврстување на саксии со цвеќиња нудиме држачи, кои може да се закачат на оградата. Тие се направени од хромиран челик 1.4301. Димензиите се прилагодуваат по желба.

МОНТАЖА
Со монтажаБез монтажа
ДОПОЛНИТЕЛНО