Барање за доставување понуда - Ограда со вертикални профили со ракофат

Пополнете го следниот образец за доставување понуда. Врз основа на вашите податоци, ќе подготвиме специјализирана понуда за вас.

СТОЛПЧИЊА

Нудиме три варијанти на столпчиња. Може да се обезбедат и други видови, а за таа цел наведете ги вашите барања во полето „Забелешки“.

Квадратна цевка 40x40x2Рамен челик 40x10T-Profil 40x40x4

ХОРИЗОНТАЛЕН ПРОФИЛ

За горниот и долниот хоризонтален профил ги нудиме следните четири стандардни профили. И овде по барање може да се искористат други профили.

Рамен челик 40x8Рамен челик 30x8Правоаголна цевка 40x20x2Квадратна цевка 40x40x2

ВЕРТИКАЛНИ ПРОФИЛИ/ШИНИ

Кај вертикалните профили нудиме четири различни стандардни профили. По барање може да се обезбедат и други вертикални профили или цевки.

Рамен челик 40x6Рамен челик 30x6Цевка-кружен профил d=12Четирирабни профили a=12

РАКОФАТ

Кај ракофатите ги нудиме следните три стандардни варијанти. По барање, може да се обезбедат и други варијанти.

Челична цевка со дијаметар 1,25 (Zoll)Квадратна цевка 40x40x2Правоаголна цевка 50x30x2

АГОЛНА ИЗВЕДБА

Може да одберете помеѓу аголна изведба без и со прекин во аголот.

Агол без прекинАгол со прекин

НАЧИН НА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

Монтажа одозгораЧелна монтажаЧелна монтажа со растојание од 50 mm

ПОВРШИНА

Нудиме различни видови на површинска обработка. За надворешна монтажа безусловно препорачуваме топло поцинкување, за оградата да не кородира во случај на механичко оштетување.

Суров (необработен) челикТоплопоцинкуван челикПрашкасто обоен челик*Топлопоцинкуван и прашкасто обоен челик*

* При изборот да се наведе бојата/кодот на бојата

ДИМЕНЗИИ

Наведете ги бараните димензии. Ако оградата не може да се монтира хоризонтално поради постоење на нагиб, ќе ја прилагодиме оградата на аголот на нагибот. Профили треба секогаш да се заваруваат вертикално, така што оградата ќе изгледа конзистентно. Едноставно наведете го аголот на нагибот.Конзоли за саксии со цвеќе за закачување

За прицврстување на саксии со цвеќиња нудиме држачи, кои може да се закачат на оградата. Тие се направени од хромиран челик 1.4301. Димензиите се прилагодуваат по желба.

МОНТАЖА
Со монтажаБез монтажа
ДОПОЛНИТЕЛНО