Готови производи

Кутии/Корпи за цвеќиња
Изработени од алуминиум отпорен на временските влијанија (необработен материјал или прашкасто боење), со патина од кортен или сјаен нерѓосувачки челик

Саксии за цвеќиња со димензии по мерка

И на сонце и на дожд – висококвалитетните кутии за цвеќиња со убави форми, направени од метален профил, се вистински погодок.
Ви нудиме алуминиумски кутии со различни стандардни големини и изработка. Дополнително, нудиме кутии изработени од благородни метали (хром-никел-челик – инокс).

Кутиите се нерѓосувачки, лесни и многу стабилни поради четиристраните двојни рабови.

Одводнувањето се одвива странично, но по барање тоа може да биде од долната страна. Како зимска варијанта, страните на кутиите по целата површина се лепат со EPS изолација отпорна на гниење.

По барање, може да обезбедиме и специјални форми, како на пример конусна, цилиндрична и слично.

Контактирајте нѐ и побарајте го нашиот ценовник. Нашите стручни лица со задоволство ќе ви дадат совети.

Стандардни големини::
(Висина × Ширина × Должина)
– Дебелина 4 mm
475 × 450 × 1950 mm
630 × 630 × 630 mm
630 × 630 × 2640 mm

– Дебелина 2 mm
300 × 300 × 300 mm
300 × 300 × 1300 mm

farbe
diagram